Cukkerberg BLOG
Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány blogja
Sztorik, tapasztalatok, kutatások, érdekességek - minden a cukorbetegségről.

Hiszünk abban, hogy a hosszú távú együttműködés alapja az a proaktív és kölcsönösen kiegyensúlyozott viszony, melyet partnereinkkel ápolunk. Megkérdeztük kiemelt partnereinket, hogy ők mit gondolnak a közös munkáról:

 

Zettwitz Sándor, ügyvezető igazgató
77 Elektronika kft.

 „Az egyetlen valóban hazai fejlesztésű vércukormérő, a Dcont® készülékek gyártójaként Magyarországon a vércukor-önellenőrzést elsőként a 77 Elektronika Kft. tette széleskörűen elérhetővé a cukorbetegek számára. A 100 százalékban magyar tulajdonban lévő, családi vállalkozás kutatási eredményei és világszínvonalú fejlesztései immáron közel 30 éve segítik a magyar diabetológiát. A 77 Elektronika Kft. a folyamatos innovációnak és minőségi termékeinek köszönhetően a mai napig vezető szerepet tölt be a magyarországi vércukormérő piacon. Az általa fejlesztett vércukormérő termékcsalád kifejezetten a magyar igényekhez lett alakítva: egyes típusai a világon is egyedülálló módon képesek magyar nyelven, szóban kommunikálni a betegekkel. A Dcont® család legújabb típusai jellemzően ±10 százalékos hibahatáron belüli, közel klinikai laboratóriumi pontosságú vércukormérést tesznek lehetővé az otthoni önellenőrzés során. Ezzel ma a világ egyik legpontosabb készülékeinek minősülnek. Ennek elismeréseként a Dcont® termékcsaládot a Hungarikum Bizottság nemrég a magyar találékonyság és innováció csúcsteljesítményének minősítette, és beválasztotta a hungarikumok előszobájaként ismert Magyar Értéktárba.

A 77 Elektronika Kft. a kezdetektől támogat és részt vesz szinte minden olyan aktivitásban Magyarországon, ami a cukorbetegekkel, vagy magával a cukorbetegséggel kapcsolatos, egyebek mellett szorosan együttműködik az Egy Csepp Figyelem Alapítvánnyal is. Évek óta főtámogatója az Egy Csepp Világnapnak és a “Magyarország Cukormentes Tortája” verseny és háziversenynek. A cél közös: javítani annak a közel 1,5 millió magyar ember életminőségét, akik valamilyen formában érintettek a cukorbetegségben.”

 

Dr. Hodossy Lajos Tamás, ügyvezető
Roche (Magyarország) Kft.

"Az Egy Csepp Figyelem alapítványt a kezdetektől segítjük. Elkötelezett, az egészség megóvását és a megelőzést komolyan vevő munkatársaik adnak garanciát arra, hogy az általunk nyújtott támogatás célba ér. Jó ügyet szolgálnak, jól. Ezért támogatjuk őket."

 

 

 

 

Kubányi Jolán, elnök
Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége

"A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége évek óta sikeres partnere az Egy Csepp Figyelem Alapítványnak. Szakmai szervezetünk közhasznú céljain keresztül fejti ki tevékenységét a lakosság egészségi állapotának javítása érdekében. Ehhez kapcsolódóan a diabéteszre, mint népbetegségre vonatkozó korszerű ismereteinek átadásával és közvetítésével segíti az alapítvány küldetését."
 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Egy Csepp Figyelem Alapítvány
Cím: 1124 Budapest, Csörsz u. 57.
Telefon/ Fax: +36 1 202 0103
E-mail: diabetes@egycseppfigyelem.hu

Adószám:
18255858-2-43

Számlaszám: 14100244-76647749-01000003
Számlavezető intézmény neve: Sberbank Magyarország Zrt.

Rendelkező nyilatkozat az adó 1%-áról

A NAV tájékoztatása az SZJA 1% adományozásról