Cukkerberg BLOG
Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány blogja
Sztorik, tapasztalatok, kutatások, érdekességek - minden a cukorbetegségről.

Egyszer Élünk KörútEgyszer Élünk Körút! 

Az alapítvány a 2-es típusú cukorbetegség megelőzésének és a korai felismerésének szllemében indította el ingyenes szűréseit, mellyel évente több 10 000 embert ér el országszerte neves fesztiválokon, családi - és egészségnapokon, valamint sportrendezvényeken.

Minden évben a körúton lehetőséget adunk az egészségi állapot ellenőrzésére, a különböző betegségek esélyének, illetve az azokkal járó kockázatoknak a felmérésére, és akinek szüksége van rá, azt arra biztatjuk, hogy még idejében változtasson az életmódján. Célunk, hogy a fiatal, gyerekes családokat és a fesztiválok közönségét szólítsuk meg, és akkor kínáljunk lehetőséget a szűrésre, amikor minden az élet élvezetéről, a nyárról és a jókedvről szól.

NÉZZE MEG ITT, HOL MÉRÜNK LEGKÖZELEBB!

A mérési eredmény nem diagnózis, de akinek eltérnek az értékei a kívánatostól, azt orvoshoz itányítják az alapítvány szakemberei. Keressen minket Ön is a sárga-magenta sátrak alatt vagy a standunknál!

A vércukormérést a Dcont NEMERE gyártója, a 77Elektronika Kft., a vérnyomásmérést és a véroxigénszint mérést a BEURER készülékeivel végezzük, a koleszterinmérést pedig az Accutrend Plus forgalmazója, a Roche Magyarország támogatja.

A körút támogatója a Magyar Telekom Nyrt.

Egyes helyszíneken BMI számítást és test-összetétel mérést is nyújtunk, valamint tanácsadást is kérhet bárki cukorbetegség és szív-érrendszeri problémák megelőzése és dietetikai témában, a Diabess Györgytea képviselői pedig fitoterápiás tanácsadást tartanak.

Kapcsolat

Egy Csepp Figyelem Alapítvány
Cím: 1124 Budapest, Csörsz u. 57.
Telefon/ Fax: +36 1 202 0103
E-mail: diabetes@egycseppfigyelem.hu

Adószám:
18255858-2-43

Számlaszám: 14100244-76647749-01000003
Számlavezető intézmény neve: Sberbank Magyarország Zrt.

Rendelkező nyilatkozat az adó 1%-áról

A NAV tájékoztatása az SZJA 1% adományozásról